Planter Enciams

Tipus Maravilla

Brodway
Brodway

Cogollo gran i ben atapeït, amb una gran base, fulles color verd brillant amb tonalitats vermelloses amb baixes temperatures. Bona tolerància a Tip Burn. Per plantacions de setembre a abril.

press to zoom

Arena: Cruixent, resistent i productiu. Gran volum.. Varietat de Meravella que es pot recol·lectar tot l'any, tot i que és ideal per a l'estiu i la tardor

Tipus Trucadero / frances

Graffiti
Graffiti

Semi-oberta de color verd brillant, volum destacable i rendiment elevat. Presentació comercial excel·lent. Ideal per recol·lectar tot l'estiu a causa de la seva resistència a l'espigat.

press to zoom
Sagess
Sagess

Pella rodona i semipeinada, voluminosa i pesada. De fàcil tall color verd clar brillant. Tolerància a Tipburn i bolting. Ideal per recol·lectar a la tardor, hivern i primavera. Molt resistent al fred.

press to zoom

Tipus Roure Vermell

Crepine: Color vermell fosc intens. Alta uniformitat, gran volum i fulles denses.

Esplai RZ: Fulla de roure vermella tipus Jamai / Vitrai. Varietat amb excel·lent comportament enfront de espigat, amb forma aplatada i color vermell fosc a la base.

Jamaï RZ
Jamaï RZ

Fulla de roure vermella amb excel·lent comportament enfront de espigat. Ideal per recol·leccions d'estiu.

press to zoom

Tipus Roure Verd

Querido
Querido

Fulla de roure verd rossa. Porte molt assegut, bon volum. Fulles espesses i plàstiques. Cor mitjanament dens i precocitat intermitja. Per plantar tot l'any.

press to zoom

Kiribati RZ: Enciam Fulla de roure verd, vigorosa, i color verd intens. No presenta problemes de acabdellament ni engroguiment de les vores de les fulles. Pel seu alt rendiment és molt interessant per a processat.

Kirinia RZ: Fulla de roure verd, amb bon comportament a l'espigat i al Tip Burn.

Tipus Llarg

Romà
Romà

És la varietat de llarg romà que té la fulla més fina. Molt semblant a la que menjaven els nostres avis. Ideal per recol·leccions a l'abril i maig.

press to zoom
Rumina
Rumina

Enciam romana que destaca pel color verd brillant intens de les fulles exteriors i pel seu sabor. No cal amarrar per aconseguir el blanqueig de les seves fulles interiors. Produeix un cabdell de gran volum i alt pes. Presenta un bon comportament davant el picat, pujada a flor i poca sensibilitat al engroguiment de fulles exteriors.

press to zoom

Vargas RZ: Romana de color verd intens i gran rusticitat per recol·leccions d'hivern. El seu omplert lent li permet mantenir-se recolectable durant més temps. Doble aptitud fresc / processat.

Tipus Iceberg

Izanas RZ: Nova tipus Toscanes amb pujada a flor més lenta. Excel·lent comportament front
a tipburn i vena rosa.

Islandia RZ
Islandia RZ

Varietat d'enciam iceberg de color fosc i molt vigorosa. Molt uniforme, amb un alt percentatge de recol·lecció, bona base i caps rodons lleugerament aplanades. Apta per a processat. Per recol·leccions d'inici d'hivern i primavera en zones fredes i és possible la seva recol·lecció en hiverns suaus.

press to zoom
Bruma RZ
Bruma RZ

Enciam Iceberg de fulla abullonada, caps mica aplanades, vigor alt, rústica, molt bon comportament enfront del tip burn i pujada a flor molt lenta. Per recol·leccions d'estiu i tardor.

press to zoom

Tipus Roure Espasa

Hussarde
Hussarde

És una varietat de Roure que té el full en forma d'espasa. Es pot plantar tot l'any. El seu sabor no és tan suau com la resta de roures. A diferència de la resta de roures, acogolla.

press to zoom
Cuatre Estacions
Cuatre Estacions
press to zoom

Tipus Cuatre estacions