Red Bull F1
Pebrot Red Bull F1: De tipus italià. Fruit llarg conic de color verd, vermell en la maduració, de entre 5-25 cm. És molt productiu.
Almanzor F1
Pebrot Almanzor F1: Fruits de parets llises, rectes i de dimensions uniformes en tot el seu cicle productiu, de color verd fosc i brillant.
Manolo F1
Pebrot Manolo F1: És un pebrot gros, amb la paret molt gruixuda i molt llis. Té forma de morro de vedell i cada peça pot arribar a pesar 400 grams. És ideal per escalivar.
Alcudia F1
Pebrot Alcudia F1: Fruits rectangulars amb un pes mitjà de 350 grams, parets gruixudes i molt bon color en vermell.
Bitxo Dolç (Sel. Grill)
Pebrot Bitxo Dolç: És un pebrot allargat (d'entre 25 i 30 centímetres), de color groc, molt dolç i molt productiu. Té la paret llisa i molt gruixuda.

⇒ Les plantes amb l'indicatiu Selecció Grill són el fruit d'anys de selecció de la varietat en busca de la millor qualitat en les seves característiques tradicionals.
Dulcinea
Pebrot Dulcinea: De tipus padrón molt productiu. És una varietat dolça, és a dir, no pica.
Teira
Pebrot Teira: De tipus padrón molt productiu. És dels que pica un si, un no.
Nyores
Pebrots Nyores: És un pebrot rodó i aplanat per poder posar-lo a assecar.
Ega F1
Pebrot Ega F1: És un pebrot de tipus piquillo, curt, estret i acabat en punta. És molt productiu i molt bo per utilitzar en farcits.
Belrubi
Pebrot Belrubi: És un pebrot de tipus xoricer, estret, allargat i molt productiu. Varietat apta per fer pebre vermell.
Alar F1
Pebrot Alar F1: És un pebrot de tipus morrón, no gaire llarg, amb tres caires i acabat en punta. És molt gruixut i amb la paret molt llisa. Ideal per escalivar.
Show More

Altres varietats:

Planter de Pebrot

Bou: És un pebrot no híbrid i gros de color vermell. Té la paret molt gruixuda i té forma de morro de vedell.

De Cayenne DS-59110 F1: Pebrot de tipus picant. Fruit conic, color vermell intens, de aproximadament 15 a 16cm de llarg per 2-3cm d'ample.

Italress: El pebrot dels professionals. Planta de vigor mitjà / alt, port obert i de fàcil maneig. Marc de plantació entre línies de 80 a 100cm i entre plantes de 40 a 50cm. De 18.000 a 20.000 plt / ha. Fruits allargats i rectes de forma cònica. De pell llisa i brillant i d'un intens color verd.

Italverde: Tipus Dolç Italià de vigor mitjà. Fruits de pell rugosa com els de tipus Dolç Italians tradicionals, allargats i rectes, de forma cònica, d'uns 18-20 centímetres de llarg per 4-5 centímetres de diàmetre. 

Lamuyo Groc: És un pebrot gros i de color groc. Té la paret molt llisa i té la forma acabada en morro. És molt fi per menjar escalivat o en amanides.

Villegas F1: De tipus italià. Fruits rugosos de color verd fosc i brillant de bona qualitat. Bon vigor i alt rendiment.

  • Negro del icono de Instagram